Werkhorst 36-40 Meppel - Herontwikkeling van 11.000 m2 kantoor naar zorg en educatief centrum De Woldhorst Meppel - Ontwikkeling 19 appartementen met ondergrondse parkeergarage Boom Meppel - Ontwikkeling 2 penthouses en 1 appartement. Blankenstein 140 Meppel Weerribbenland Ossenzijl

Advies


Bent u van plan compleet nieuwe huisvesting voor uw bedrijf te realiseren? Wilt u als belegger hoger rendement behalen uit een bestaand object? Heeft u als projectontwikkelaar een locatie op het oog, maar wilt u de commerciële en technische ontwikkeling uitbesteden aan een onafhankelijke, betrouwbare partner? Wilt u als particulier een droomvilla bouwen?

Keur Vastgoed adviseert bij de ontwikkeling en uitvoering van bouwprojecten. Alle onderdelen en onderwerpen voor het doorlopen van een bouwontwikkelingsopgave worden door Keur Vastgoed beheerst. Voor de uitvoering van de bouw wordt geadviseerd in onder andere de te volgen bouwmethodiek, de aanstelling en onderhandelingen met de gespecialiseerde (hoofd)aannemers. Dit wordt gedaan op basis van kennis en ervaring die is opgedaan bij een scala aan ontwikkel- en bouwprojecten. De werkzaamheden vinden in nauwe samenwerking met de opdrachtgever plaats. Wij stellen onze deskundigheid graag beschikbaar aan gemeenten, vastgoedontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en particulieren.

Onze expertise:

Ontwikkeling Management
Grondverwerving Ontwikkelingsmanagement
Acquisitietrajecten Projectdirectie / directie
Prijsvragen en -biedingen Samenwerkingsverband
Marktanalyses en marketingstrategieën Begeleiding bij architectkeuze
Risicoanalyses Begeleiding bij keuze aannemer
Concept- en planontwikkeling Onafhankelijk offertevergelijk, beoordeling meer-/minderwerk
Gebiedsontwikkeling Vergunning- en subsidieaanvraag
Grondexploitatie Planning en coördinatie van het gehele bouwproces
Vastgoedontwikkeling Bewaking deadlines, begroting en kwaliteit
Contractvorming
Planontwikkeling


Professioneel, zorgvuldig, helder, betrokken en betrouwbaar.