Werkhorst 36-40 Meppel - Herontwikkeling van 11.000 m2 kantoor naar zorg en educatief centrum De Woldhorst Meppel - Ontwikkeling 19 appartementen met ondergrondse parkeergarage Boom Meppel - Ontwikkeling 2 penthouses en 1 appartement. Blankenstein 140 Meppel Weerribbenland Ossenzijl


Blankenstein 136 te Meppel

Zeer representatief, modern en prominent gesitueerd kantoorgebouw op zicht locatie aan de snelweg op bedrijvenpark Blankenstein te Meppel. Blankenstein heeft een belangrijk voordeel: het ligt tussen het spoor en de snelweg. Het terrein is ruim opgezet met veel groen, aparte fietspaden en mooie waterpartijen. De structuur doet denken aan een parkomgeving.

Het kantoorgebouw bestaat uit deels 2 en deels 3 bouwlagen. Het gebouw is voorzien van diverse installaties voor verwarming, alarminstallatie, databekabeling, mechanische ventilatie en patchkast. Tevens is er op de 2e verdieping een presentatieruimte af te sluiten doormiddel van een schuifwand.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij de op- en afrit van de autosnelweg A32/A28. Het Centraal Station Meppel bevindt zich binnen 10 wandelminuten.
Parkeren
Het buitenterrein is deels bestraat en deels voorzien groenvoorzieningen. Op het terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor eigen gebruik.

Oppervlakten
In totaal is er circa 785 m² kantoorruimte beschikbaar (verdeeld over 2 á 3 bouwlagen).

Huurprijs
Op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u terecht bij
onze makelaar www.boogaerdtmakelaars.nl
via onderstaande link;
http://www.fundainbusiness.nl/kantoor/meppel/object-48828074-blankenstein-134/
of via ons telefoonnummer 0522 – 26 08 74


verhuur kantoorruimte Blankenstein 136 te Meppel verhuur kantoorruimte Blankenstein 136 te Meppel
verhuur kantoorruimte Blankenstein 136 te Meppel verhuur kantoorruimte Blankenstein 136 te Meppel