Werkhorst 36-40 Meppel - Herontwikkeling van 11.000 m2 kantoor naar zorg en educatief centrum De Woldhorst Meppel - Ontwikkeling 19 appartementen met ondergrondse parkeergarage Boom Meppel - Ontwikkeling 2 penthouses en 1 appartement. Blankenstein 140 Meppel Weerribbenland Ossenzijl


Te huur op 1e verdieping 360 m2 kantoorruimte.

Het kantoorgebouw Blankenstein 134 op Bedrijvenpark Blankenstein te Meppel is gelegen op een uitstekende zichtlocatie direct aan de A32 (autoweg Zwolle-Leeuwarden). Het totale gebouw is verdeeld over 5 bouwlagen welke per verdieping wordt verhuurd. Op de begane grond is een ruime en moderne en representatieve entree waarin een trappartij en lift is opgenomen. Het afwerkingsniveau is hoog te noemen en bestaat o.a. uit marmeren belegde vloeren, tapijt en RVS met hardglas trapleuningen. Het te verhuren gedeelte is gelegen op de 1e verdieping en heeft een ruime ontvangst entree, separate toiletgroep, een keuken en meerdere kantoorruimtes van diverse afmetingen. De vloeren zijn belegd met tapijt, wanden spuitpleisterwerk, systeemplafonds met verlichting, diverse kabel- en plintgoten, centrale verwarming en topkoeling. Het geheel is fraai afgewerkt en is zeer representatief.
Op de gevel van de verdieping heeft u de mogelijkheid om uw reclame uiting aan te brengen, waarmee u uw eigen identiteit naar buiten kunt aangeven. Op het buitenterrein zijn een aantal vaste parkeerplaatsen welke inclusief de huurprijs zijn. Ook is een overdekte fietsenstalling aanwezig. Aanvaarding in overleg. Prijs op aanvraag.

Uw buren kunnen worden:
- Accountantskantoor De Jong & Laan
- Cadac Group
- Randstad

Voor informatie kunt u terecht bij onze makelaar Cushman & Wakefield via 038 4 258 800 of via onderstaande link;
https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/meppel/object-85778065-blankenstein-134/

Of vraag informatie bij uw eigen makelaar.


267 m2 kantoorruimte Blankenstein 134 te Meppel
267 m2 kantoorruimte Blankenstein 134 te Meppel